Cautare

5249 de rezultate pentru "rezultate suplinire profesori 2009" (2.74 secunde)
Am stat de vorba cu mai multi profesori, care erau scirbiti de sistemul de examene de la noi, unde la bacalaureat de exemplu, profesorul nu pazeste elevii, ci pazeste comisia sa nu vina si sa ii prinda pe viitori bacalaureati cum copie.
Moda meditatiilor e buna batuta in cuie, cu toate amenintarile guvernantilor ca ii vor scarmani ei bine pe ai profesori de o mai fac fara sa dea si „darul” catre stat. ... Saracii copii, saracii parinti, saracii profesori
bage sute de mii în buzunarele unor profesori, pentru ca odraslele lor să
Sex intre elevi in toaleta scolii, batai intre baieti si fete pe coridoare, profesori agresati fizic si verbal de catre „baietii de cartier”, cete de rromi asaltand intrarea in scoala pentru a umple de sange „la comanda” un elev sub privirile ingrozite ale colegilor de clasa, eleve de gimnaziu vedete porno ori „fete” ale proxenetilor care le aplica cu cutitul corectii sangeroase beneficiind din plin de ingaduinta conducerii scolii, politisti de proximitate care isi scuza lasitatea de a nu interveni si dezinteresul criminal cu faptul ca au iesit din tura...
Am vazut cu totii profesori plesniti peste fata de elevi, dar care inchid ochii amagindu-se cu gandul ca traiesc doar un incident izolat. Am vazut de asemenea profesori care si-a facut o afacere scriind carti pe care elevii trebuie sa le cumpere pentru a trece examenul.
Nu-i putem plange nici pe doctori si nici pe unii profesori.
elevii sa fie scosi in fata clasei si certati de profesori daca nu respecta regulile. Ba mai mult, se pregatesc sanctiuni pentru cei care nu poarta uniforma.
Elevii romani vor studia, din anul scolar 2024 - 2025, o noua materie. 300 de profesori s-au inscris deja in program.
Romania nu are suficient de multi profesori in scoli si licee care sa pregateasca urmatoarea generatie de informaticieni. Afirmatia apartine unuia dintre profesorii Facultatii de Matematica - Informatica din cadrul Universitatii Bucuresti.
Ministrul Educatiei, Ligia Deca, a anuntat marti, dupa intalnirea cu sindicatele, ca 15.000 de profesori au renuntat la greva generala.
El a facut apeluri la solidaritate in vederea indeplinirii obligatiilor pentru intrarea in UE, a denuntat grupurile de interese care se ascund in spatele politicienilor si care influenteaza decizia politica in detrimentul interesului general, a semnalat problemele din Justitie, Sanatate, Administratie, Aparare, a respins acuzatiile puterii de la Chisinau indreptate impotriva Bucurestilor in aprilie 2009 si a sustinut ceea ce el a denumit necesitatea modernizarii statului, inclusiv prin modificarea Constitutiei.
330/2009 privind salarizarea unitara, Ordonanta de Urgenta a Guvernului nr. ... 330/2009 si abrogarea in totalitate a Ordonantei de Urgenta a Guvernului nr. 1/2010, ale carei prevederi au generat diminuarea drepturilor salariale fata de luna decembrie 2009. ... 114/2009 care privesc reducerea numarului de personal.
Insa intrebarea cheie ramane mai departe cea ridicata in decembrie 2009, la formarea cabinetului: ... Am spus asta si in 20 decembrie 2009, la formarea cabinetului Boc:
In primele 9 luni din 2009, ponderea economiei subterane a fost estimata la 24% din PIB. ... Piata neagra si gri a reprezentat 50% din piata alimentelor in 2009. ... Conform companiei de Kearney (2009), bugetul Romaniei nu a incasat aproximativ 7% din PIB in contul impozitelor si taxelor datorate statului.
Compania va deschide in acest an un singur hipermarket, la Drobeta-Turnu Severin, intr-un parc de retail programat initial pentru 2009.
Proiectul bugetului de stat pentru anul 2009 a fost primit la Camera Deputatilor si urmeaza sa fie distribuit tuturor deputatilor pentru studiu individual, presedintele institutiei, Bogdan Olteanu, precizand ca data de 20 decembrie reprezinta termenul limita pentru prezentarea raportului.
Astfel, in 2009 ar putea primi apartamente ANL la Potelu persoane care legal nu ar avea dreptul.Craiovenii evacuati din casele retrocedate fostilor proprietari, peste 500 de familii, nu si-au actualizat dosarele pentru obtinerea unei locuinte, desi criteriile de repartizare a apartamentelor sociale au fost modificate din mai 2008, potrivit Ordonantei de Urgenta nr.
Veniturile Primariei Craiova in 2009 sunt estimate la 519,29 milioane de lei, cu aproape 26 de mili-oane de lei mai mult decat in 2008. ... Sanatatea si protectia mediului sunt doua dintre capitolele pentru care Primaria Craiova aloca mai putini bani in 2009 decat anul trecut.
2009, inregistrata la OCPI cu nr. ... 2009. ... 2009, inregistrata la OCPI cu nr. ... 2009, s-a revenit, Prefectura solicitand sa transmitem pana la data de 6. ... 2009 raspunsul", a precizat Ionel Spataru, adaugand ca "la aceasta a doua solicitare s-a raspuns, iar orice afirmatie ca nu s-a raspuns este falsa.
Participantii la dezbaterea bugetului pe 2009 au cerut municipalitatii cat mai multe investitii in strazi, in utilitati si cat mai putine cheltuieli pentru "distractii".
google-analytics.com